ZEturf Promotiecode: VIPLW

ZEturf heeft een vergunning gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit waardoor ze mogen handelen in legale sportweddenschappen en paardenraces. En dat maakt hen tot een unieke gokaanbieder in Nederland!

Ze hebben onlangs de online markt in Nederland betreden en hun toetreding gaat gepaard met de introductie van de promotiecode VIPLW. Deze promotiecode geeft je een geweldige welkomstbonus wanneer je je aanmeldt voor ZEturf. Het is vermeldenswaard dat het invoeren van de ZEturf-promotiecode geen verplichte vereiste is. Sterker nog, zelfs zonder bonuscode kun je nog steeds gebruik maken van de aanmeldingsbonus. Laten we nu eens kijken naar de verleidelijke aanbiedingen van deze nieuwe online bookmaker!

Ben je op zoek naar een ZEturf-promotiecode voor Nederland 2023?

Zoek niet verder want wij hebben u gedekt. Door onze exclusieve bonuscode te gebruiken, kunt u profiteren van de verleidelijke welkomstbonus van ZEturf. Houd er rekening mee dat er speciale voorwaarden van toepassing zijn op deze aanbieding. We hebben hieronder details over de welkomstbonus verstrekt, inclusief het bonusbedrag, de algemene voorwaarden en de bijbehorende ZEturf-promotiecode.

horce racing

ZEturf Sport Welkomstbonus Nederland

De ZEturf-promotiecode is zeer gunstig voor online spelers die in aanmerking komen voor een kleine eerste stortingsbonus. Met dit bonusbedrag kun je goed van start gaan bij deze nieuwe online kansspelaanbieder in Nederland. Laten we eens kijken hoe deze welkomstbonus er precies uitziet.

ZEturf welkomstbonus 100% tot €30
ZEturf cashback 10% tot €30

De welkomstbonus heeft twee afzonderlijke componenten. Ten eerste is er een stortingsbonus beschikbaar, evenals de mogelijkheid om cashback te ontvangen. Ter verduidelijking: na uw eerste storting heeft u recht op een bonus die gelijk is aan 100% van het stortingsbedrag, tot een maximum van €30. Wees gerust, deze bonus wordt snel bijgeschreven op uw account zonder dat u contact hoeft op te nemen met de ondersteuning of bepaalde acties hoeft uit te voeren.

Het tweede aspect van de ZEturf-promotiecode is de cashback-bonus die u de eerste 30 dagen na uw eerste storting behoudt. In dit geval geldt een cashback van 10%, die maximaal 30 euro kan zijn. Dit verhoogt de totale mogelijke bonus tot €60.

Wat betreft het wedden op paardenraces, we zouden onze interesse in Eturf kunnen tonen. Maar veel mensen kennen sportweddenschappen en hebben geen idee hoe het eruit ziet. Al deze sporten worden aangeboden aan online spelers: sportweddenschappen op tennis; sportgames zijn een variëteit.

De bovenstaande welkomstbonus heeft ook speciale voorwaarden. Voor het gemak bevat de lijst extra kortingsacties van de bij ons bekende organisator!

ZEturf Bonussen en promoties

In Nederland kan de welkomstbonus pas worden ontvangen na de eerste storting. Als je een dubbele rekening hebt, wordt de eerste door hem gedane storting teruggestort op je rekening, maar ontvang je met de Eturf-promotiecode niet direct meer dan 60 euro! Bonussen en promoties voor het openen van een bankrekening:

  1. De welkomstbonus kan na 2 weken (tot het begin van de volgende dag) worden ontvangen als u een of beide accounts heeft;
  2. De promotie is alleen geldig in combinatie met alle andere geschenken of promoties ter gelegenheid van gokken uit andere landen van de wereld. Er zijn geen bonussen van welke aard dan ook.

Naast de hierboven genoemde welkomstbonus biedt ZEturf online regelmatig andere coole bonussen en promoties waar je van kunt profiteren. Helaas zijn er op het moment van schrijven geen tijdelijke promoties beschikbaar. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan houden we je natuurlijk op de hoogte!

ZEturf registratieproces

Je kunt je inschrijven zonder je huis of in de trein te verlaten en krijgt een bonus. Het is vrij eenvoudig – u hoeft alleen maar een account aan te maken zonder geld te storten (in betaalde spellen is dit erg handig).

Stap voor stap ZEturf registreren

Om in te loggen of een account aan te maken, moet je de website bezoeken. In de rechterbovenhoek van het scherm is er een optie om dit eerst te doen en een wachtwoord in te voeren (klik in plaats daarvan op Registreren). U heeft dan twee opties om de registratie te voltooien: MiTrust of handmatige registratie.

ZEturf-registratie met MITRAST

Een groot voordeel van MiTrust is dat het registratieproces in drie stappen kan worden voltooid. Dit geautomatiseerde proces verifieert uw persoonlijke identificatiegegevens, verifieert uw adres via een serviceprovider en verifieert uw bankrekening door in te loggen of uw bankpas te scannen. Kortom, je hebt in drie stappen een account aangemaakt.

HANDMATIG PROCES

Het handmatige proces vereist dat u handmatig documenten uploadt en het kan 1-2 werkdagen duren om uw account te verifiëren. Laten we eens kijken naar de stappen van het handmatige proces: het handmatige proces vereist dat u handmatig documenten uploadt en uw account verifieert. Overweeg de stappen van het handmatige proces:

  1. Eerst moet u uw voor- en achternaam invoeren, of u nu een man of een vrouw bent, uw e-mailadres invoeren en uw geboortedatum invoeren. Ook moet u aangeven dat u 18 jaar of ouder bent. Dit is nodig om online te kunnen spelen.
  2. Volg de eerste stap en je hebt het adres van je adres. Straat en huisnummer. Een postcode toevoegen. Telefoonnummer van de woonplaats.
  3. De derde stap is het verstrekken van accountinformatie, inclusief gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens dient u de voorwaarden te accepteren en aan te geven of u informatie wilt ontvangen over het laatste nieuws en toekomstige acties.
  4. Bovendien is het in dit stadium mogelijk om een ​​promotiecode in te voeren. Als u deze niet hebt verstrekt, kunt u na het voltooien van het registratieproces contact opnemen met de ondersteuning. Zij helpen u graag om aan de eisen van de aanbieding te voldoen.

Om in aanmerking te komen voor de bonus, moet je het registratieproces doorlopen. Als onderdeel van de registratie heeft u de mogelijkheid om de promotiecode ZEturf in te voeren, waarmee u een welkomstbonus en cashback krijgt voor een eerste periode van 30 dagen na uw eerste storting. Daarvoor moet u de registratieprocedure doorlopen.

top gambling sites

Bij registratie ontvang je een bonuscode (bestaande uit een stortingsgeschenk en cashback-punten). “Voer uw e-mailadres in of vul in om uw gewenste bonus te ontvangen.”

Betaalmethoden ZEturf

Wat betreft betaalmethoden kunt u natuurlijk kiezen voor iDEAL. Dankzij een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit hebben zij nu ook de mogelijkheid om deze betaalmethode legaal aan te bieden. Idealiter is dit op dit moment de meest gebruikte betaalmethode in Nederland.

Aangezien er geen geld kan worden ontvangen op iDEAL, moet u een bankoverschrijving met Eturf-betaling selecteren. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om geld ter wereld te betalen – betaling via VISA of MasterCard (als u de laatste gebruikt, kunt u ook een Visa-kaart gebruiken).

ZEturf Klantenservice

Over het algemeen kunt u het contactformulier invullen en uw vraag per e-mail naar de klantenservice van ETurf sturen. Daarna geeft de helpdesk antwoord op je verzoek of stuurt deze door naar de klantenservice via 070 3380 350. Je kunt ook via de site contact opnemen met de klantenservice (rechtstreeks daarmee). De dienst kan u telefonisch te woord staan ​​(069)338-333-365.

Als uw vraag niet tot deze categorie behoort, kunt u deze in andere categorieën stellen. De sectie bevat vragen over verschillende onderwerpen: studeren, werken met kinderen; aankoop van goederen in een vrijetijdswinkel (diensten), juridische diensten.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Wat is de ZEturf-promotiecode in Nederland?

Op dit moment heeft ZEturf nog geen bonuscode die in Nederland gebruikt kan worden. Het grote voordeel is dat je gewoon bonussen kunt ontvangen zonder een promocode te gebruiken.

Wat is de welkomstbonus van ZEturf in Nederland?

De welkomstbonus bestaat uit zowel een stortingsbonus als een cashbackbonus. De stortingsbonus is 100% tot €30, terwijl je binnen de eerste 30 dagen na je eerste storting 10% cashback tot €30 kunt krijgen. In totaal heb je op ZEturf een welkomstbonus, die kan oplopen tot 60 euro.

Kan ik helpen om ZETurf te contacteren?

Ondersteuning is te bereiken via verschillende communicatiekanalen. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een ​​e-mail te sturen met eventuele verzoeken of relevante documenten bij te voegen. U kunt ook rechtstreeks contact met hen opnemen via 070 3370 365.

Wie is Zeturf?

Zeturf is een Belgisch wedbedrijf voor paardenraces. Ze zijn momenteel actief in België en zullen naar verwachting hun diensten uitbreiden met gokken en sportweddenschappen in Nederland.

Is het nodig om een ​​ZEturf-promotiecode te hebben om een ​​bonus te ontvangen?

Nee, het is momenteel niet verplicht om de ZEturf-promotiecode te gebruiken om uw welkomstbonus te claimen. Daarom kunt u ook zonder promotiecode van deze bonus profiteren.

Rating
( No ratings yet )