ZEturf Nederland Review

Eturf is hetzelfde merk als ebetting. Het bedrijf verkreeg in februari 2022 licentie nr. 1600 voor reclame voor sportweddenschappen op paardenrennen (verworven op 25 februari).

In het verleden richtte Runnerz, nu bekend als ZEturf, zich uitsluitend op het wedden op paarden. ZEturf, een nieuwe speler in de branche, heeft zijn aanbod echter uitgebreid met weddenschappen op verschillende sporten. Deze uitgebreide ZEturf-beoordeling geeft u alle informatie die u nodig heeft.

ZEturf Review Nederland

Interessant is dat Runnerz in het verleden een gerenommeerd merk was, maar in 2020 stopte met opereren op de Nederlandse markt. Aanleiding voor dit vertrek was de overname door het Franse bedrijf ZEturf. Als gevolg hiervan verdween het merk Runnerz uit de online gokwereld en werd de website van ZEturf volledig opnieuw ontworpen om aan te sluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Er zijn dus geen merkbare verschillen tussen de twee providers.

zeturf

Ondanks hun gedeelde focus op sport, kozen ZEturf en ZEbet voor verschillende websites vanwege de verschillende aard van weddenschappen op paarden in het sportveld. Deze specifieke branche vereist een enorme hoeveelheid informatie over de wedstrijd, deelnemende paarden en jockeys.

Door al deze gegevens op één website te combineren, wordt de presentatie onoverzichtelijk. Daarom werd besloten om twee afzonderlijke sites te creëren. Daarom zal onze review van ZEturf zich uitsluitend richten op paardenweddenschappen aangeboden door ZEturf.

Je moet ook twee aparte accounts aanmaken voor twee aparte websites. Als u één account aanmaakt op Eturf Nederland, werkt het niet alleen op paarden; als je op andere sporten wilt wedden, moet je een aparte ebet-registratie aanmaken.

Als we de betrouwbaarheid van beide websites beoordelen, blijkt die voldoende te zijn. Zowel ZEbet als ZEturf Nederland hebben een vergunning gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit, wat hen de legale mogelijkheid geeft om gokdiensten aan te bieden aan Nederlandse spelers. Bovendien geven ze prioriteit aan maatregelen ter bescherming van spelers, maar een gedetailleerde bespreking van dit probleem zal volgen.

Hoe werkt Zeturf?

Wat veel mensen niet weten is dat ZEturf een bookmaker is en geen bookmaker. De totalisator berekent alle inzetten door de inzetten op te tellen. De totale inzet wordt dan weer verdeeld onder de winnende inzetten. We kunnen dit beter laten zien met een voorbeeld.

In ons voorbeeld is de totale inzet $100, wat gelijk is aan honderd procent. Eturf berekent vervolgens het retentiepercentage (dit is een bepaald percentage van het totale aantal weddenschappen) dat na het einde van de race wordt overgeslagen van de totale weddenschap naar een andere weddenschap in vergelijking met dezelfde zaak).

Deze coëfficiënt vertegenwoordigt hetzelfde percentage dat wordt uitgegeven zonder rekening te houden met de fractie van het percentage, terwijl de commissie 50 euro ontvangt. De resterende 80% van dit geld wordt voor het einde van de races onder de winnende spelers verdeeld.

ZEturf gebruikt een inzetsysteem met vooraf ingestelde minimale en maximale inzetbedragen. Elke weddenschap vereist een minimale inzet van € 1 en de maximaal toegestane inzet is € 250 per weddenschap. Het is vermeldenswaard dat niet elke weddenschap aan deze exacte limieten voldoet. Als u bijvoorbeeld inzet op een kwartet, kunt u maximaal € 1.000 inzetten op de hele weddenschap met een minimum van € 1. Daarom kunnen de minimale en maximale inzetbedragen variëren, afhankelijk van het specifieke type weddenschap en de noteringen.

ZEturf Review bonussen en promoties

ZEturf bonussen en promoties overzicht bevat informatie over beschikbare interessante aanbiedingen. Laten we als onderdeel van deze review eens kijken naar de welkomstbonus van ZEturf. Voor gebruikers in Nederland is er een kans om een ​​royale bonus van € 60 te krijgen met een promotiecode. Het beste deel is dat de macht in jouw handen ligt! Deze bonus heeft twee componenten

ZEturf welkomstbonus

Ten eerste kun je een stortingsbonus van 100% tot €30 krijgen. Het is belangrijk op te merken dat je deze bonus alleen kunt gebruiken als nieuwe speler en bij je eerste storting.

Het eerste deel van de bonus is gerelateerd aan de weddenschappen waarop u uw eerste storting heeft gedaan. Binnen 30 dagen na uw eerste storting krijgt u 10% van het inzetbedrag terug tot aan de maximale waarde van uw inzet! Let op: dit is alleen van toepassing op de weddenschappen die u doet in de eerste tien dagen vóór de uitbetaling van een van de eerste stortingen.

Bij deze bonus moet je voldoen aan de relevante bonusvoorwaarden. Ze zien er zo uit:

 • De verstrekte bonus is alleen voor inzetdoeleinden en kan niet worden overgemaakt naar uw bankrekening.
 • Alleen spelers die een account hebben geregistreerd en de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt, komen in aanmerking om de bonus te ontvangen.
 • Als ZEturf dubbele accounts vindt, wordt de bonus verbeurd verklaard omdat sommige spelers deze methode gebruiken om de bonus meerdere keren te claimen.
 • Daarnaast is het belangrijk op te merken dat de welkomstbonus niet kan worden gecombineerd met andere lopende promoties.

ZEturf gratis bets

Bovendien biedt ZEturf gratis weddenschappen die kunnen worden gebruikt voor bepaalde vergaderingen, races of weddenschappen. Als u een weddenschap plaatst die in aanmerking komt voor een gratis weddenschap, vindt u de optie gemarkeerd op uw spelticket. We raden ten zeerste aan om van deze functie te profiteren, aangezien de gratis weddenschap alleen voor bepaalde weddenschappen kan worden gebruikt.

ZEturf – Loyaliteitsbonus

Bij ZEturf kun je ook besparen op gratis weddenschappen. Je verdient ze door te wedden op paardenraces. Het enige wat u hoeft te doen is uw weddenschappen plaatsen. Het is niet nodig om een ​​weddenschap te winnen. Hiervoor zijn verschillende opties. Hieronder hebben we het aantal ZEmiles verzameld dat u ontvangt als u een weddenschap plaatst, ongeacht het bedrag van de weddenschap.

Weddenschap ZEmiles
Winnend 1
Plaats 1
2e 2
4e 2
Koppel 2
Duo 2
Plaatskoppel 2
Trio Wanorde 4
Trio 4
2uit4 2
Kwartet Wanorde 4
Kwartet 4
Kwintet Wanorde 5
ZE 234 (inzet: € 1.00) 3.8
ZE 345 (inzet: € 1.00) 4.9

U kunt ook wedden op games 3+, 4+, 5+ of V. In dit geval krijgt u ook ZEmiles, maar hiervoor geldt een toeslag. U ontvangt ZEmiles op basis van de waarde van uw ticket. Als u minimaal € 1 stort, ontvangt u het onderstaande aantal ZEmiles. Voor elke € 10 die je inzet, ontvang je opnieuw ZEmiles voor dit speltype. Het getal tussen haakjes is het maximum aantal ZEmiles dat u kunt ontvangen.

Weddenschap ZEmiles
3+ 3 (30)
4+ 3 (30)
5+ 3 (30)
V4 2 (20)
V5 3 (30)
V64 3 (30)
V65 3 (30)
V75 3 (30)
GS75 3 (30)
V86 3 (30)
WSC 3 (30)
PP 2 (20)

Er zijn ook een paar belangrijke dingen om op te merken:

Verdien 1 euro gratis speeltegoed voor elke 200 ZEmiles die u verzamelt. Verhoog uw spaargeld door uw maandelijkse investering te verhogen. Als u meer dan € 500 inzet, krijgt u de hele volgende maand 30% meer ZEmiles.

Als u meer dan € 1.500 inzet, krijgt u de hele volgende maand 50% meer ZEmiles. Als u meer dan € 2.500 inzet, ontvangt u de hele volgende maand 100% meer ZEmiles. ZEmiles vervallen als je meer dan 60 dagen geen weddenschap hebt geplaatst.

Op zoek naar een alternatief voor ZEturf Nederland?

Overweeg Bet365, de enige legale aanbieder in Nederland voor weddenschappen op paardenraces. Bet365 biedt het gemak van één enkele website voor al uw weddenschappen, waardoor het gedoe van het gebruik van meerdere platforms wordt geëlimineerd. Met een ruime keuze aan casinospellen onderscheidt Bet365 zich als de leidende bookmaker van Nederland.

ZEturf Cheats en meer

In deze ZEturf-recensie hebben we gemerkt dat ZEturf cheats aanbiedt. Elke dag zijn er nieuwe tips beschikbaar. Ze worden aangeboden door een geweldig team van vervoerders, waaronder Ed Quarter, Eva Miles en Gert Towson. Zo worden er dagelijks meerdere tips aangeboden. We zien vaak drie aanwijzingen op een website verschijnen.

ZEturf Horse Wedtips

Er worden niet alleen wedtips gegeven, ze leggen ook uit waarom ze denken dat het een goede weddenschap is. Aan de hand van de gegeven uitleg als speler kun je peilen of jij hier hetzelfde over denkt.

De tooltip laat ook zien wie er gewaarschuwd is, op welk circuit, in welke race en natuurlijk de tijd. Als u op de bijgevoegde link “Inzetten” klikt, wordt u direct doorgestuurd naar de specifieke weddenschap.

Het grootste voordeel van deze adviezen is dat je bij ZEturf Nederland ook een idee kunt krijgen hoe dumptrucks werken. Door deze tips zorgvuldig toe te passen, kunnen spelers een volledig begrip krijgen van de verschillende gebruikte strategieën en methoden. Zo zien we dat Jean Gagna constant opmerkelijke resultaten behaalt. Door alle aanbevelingen van deze expert sinds 1 september op te volgen, is het momenteel mogelijk om winst te maken.

ZEturf Nederland Registreer online

Om een ​​weddenschap af te sluiten moet u zich natuurlijk eerst registreren bij ZEturf. Hieronder hebben we in een eenvoudig stappenplan uitgelegd hoe je een account aanmaakt op ZEturf Nederland:

 1. Ga naar de website van ZEturf Nederland en klik rechtsboven op “Registreren”.
 2. Je hebt dan de mogelijkheid om te kiezen voor verificatie via MiTrust of ervoor te kiezen om handmatig te verifiëren. Als u ervoor kiest om via MiTrust te verifiëren, worden uw gegevens uit uw ID gelezen en het adres van de serviceprovider. Dan moet u de laatste gegevens invullen.
 3. Als u kiest voor handmatige verificatie, moet u eerst al uw gegevens opgeven in drie verschillende categorieën. Persoonsgegevens: geslacht, voor- en achternaam, BSN, e-mailadres, etc. Adresgegevens: straat + huisnummer, postcode, plaats woonplaats, telefoon nummer. Accountgegevens: gebruikersnaam, wachtwoord, eventuele promotiecode en overeenkomstvoorwaarden en blijf op de hoogte van nieuws en speciale acties.
 4. Controleer uw accountgegevens en e-mailadres door op de link in de e-mail te klikken.
 5. Upload uw documenten, waaronder bijvoorbeeld een kopie van uw identiteitskaart of paspoort.
 6. Vervolgens moet u uw rekeningnummer invullen. Zorg ervoor dat de naam die bij het rekeningnummer hoort overeenkomt met de naam die je hebt ingevoerd. Daarnaast kunt u alleen geld storten en opnemen vanaf dit rekeningnummer.
 7. Stel uw limieten in, waaronder: Beperk de hoeveelheid geld die u kunt storten. Beperk de duur van het spel tot één dag/week/maand. Beperk het bedrag dat u op uw rekening kunt hebben.
 8. Nadat u uw account heeft geverifieerd, is het tijd om geld te storten. Daarna zie je ook de welkomstbonus in je account!

ZEturf Netherlands Review

Als we naar de website van ZEturf Nederland kijken, zien we dat het er nogal chaotisch uitziet. De site is behoorlijk druk en navigeren op de site is erg moeilijk. Zo zien we op dit moment alleen de wedstrijden van de komende dagen, waarbij we ook niet de mogelijkheid hebben om te anticiperen op een bepaald aantal wedstrijden. Je kunt maximaal twee dagen verwachten, wat naar onze mening niet heel veel is.

top Legale Goksites

Aangezien deze races nog niet worden weergegeven, kun je er niet op wedden of er meer informatie over krijgen. We kunnen dus concluderen dat er nog aan de bruikbaarheid moet worden gewerkt. Voor nu kan dit spelers aanmoedigen om te wedden op paardenraces met hoofdconcurrent Bet365.

Onze ZEturf Netherlands website heeft veel te bieden, waaronder paardenrennen. Wat hen echter onderscheidt, is de vlekkeloos schone en serene omgeving die ze creëren. Bovendien bieden ze een breed scala aan paardenraces voor uw plezier. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je favoriete paarden te taggen en updates over ze te krijgen. Als zodanig erkent ons ZEturf-beoordelingsteam dat er nog steeds verbeterpunten zijn op de ZEturf-website in Nederland.

Is het goed om op eturf Nederland te wedden?

U kunt eenvoudig een weddenschap plaatsen op elke competitie. Na de discussie gaan we het hebben over een paar dingen die we moeten bespreken: Dit en wat we gaan bespreken zijn symbolen die je kunt gebruiken om snel weddenschappen af ​​te sluiten.

 • Symbool dat zegt “Overwinning” (winnaar): Raad welk paard als eerste over de finish komt.
 • Symbool met “2e”: raad welk paard als tweede over de finish komt.
 • Symbool met “4e” (4e): Raad welk paard als vierde over de finish komt.
 • Symbool met “S4” (4 weddenschappen in 1): speel het winnende paard, plaats, 2e en 4e plaats.
 • Hoofdsymbool (paar): Raad welke 2 paarden als eerste zullen finishen. De volgorde is hier niet belangrijk.
 • Symbool met “2/4” (2 van de 4): Voorspel 2 paarden die in de top vier eindigen. De volgorde is niet belangrijk.
 • Symbool met “Pla” (plaats): Raad welk paard in de top drie zal eindigen.
 • Symbool met “Pk” (plaats een paar): Voorspel 2 paarden die in de top 3 eindigen. De volgorde is niet belangrijk. Duo-symbool: Raad welke paarden als 1e en 2e eindigen in de juiste volgorde.
 • Symbool met “Tri” (Trio): raad welke 3 paarden in de juiste volgorde als 1e, 2e en 3e zullen eindigen.
 • Symbool met “qua” (kwartaal): Voorspel welke 4 paarden in de top vier eindigen. De volgorde is niet belangrijk.
 • Symbool met “Kwee” (kwintet): Raad welke 5 paarden in de top vijf zullen staan. De volgorde is niet belangrijk.

Daarnaast willen we je er ook op wijzen dat je alleen kunt wedden op ZEturf Nederland met een geverifieerd account. We hebben voor deze ZEturf review ook geprobeerd te wedden zonder account, maar dat is niet mogelijk.

ZEturf Gids voor wedden op paarden

Nu we weten wat de symbolen betekenen, is het tijd om in te zetten op paardenraces. Volg hiervoor deze stappen:

 1. Op de hoofdpagina zie je paardenraces waarop je kunt wedden. Achter hen staat de kop “Inzetten”.
 2. Door erop te klikken, zie je verschillende rassen. Hier heb je ook de mogelijkheid om op het gedeelte “Stakes” te klikken.
 3. U kunt nu elke inzet bovenaan het paneel selecteren. Er zijn veel verschillende weddenschappen op de wedstrijd en allerlei soorten weddenschappen die hier onderaan het paneel mogelijk zijn.
 4. Na het selecteren van het type weddenschap, wordt een korte beschrijving van de details van de weddenschap weergegeven, vergezeld van een spelticket aan de rechterkant. In het spelticket heb je de mogelijkheid om het gewenste bedrag voor je weddenschap aan te geven.
 5. Nadat je het type weddenschap hebt gekozen, heb je de mogelijkheid om te communiceren met zowel het paard als zijn ruiter. Daarnaast kunt u, afhankelijk van het tarief dat u kiest, meerdere paarden en passende menners selecteren. De details van uw weddenschap worden aan de rechterkant weergegeven.
 6. Nadat u uw inzet heeft geplaatst, wordt het blok Bevestigen verwijderd. U kunt weddenschappen op elk moment bevestigen.

Bij het wedden op paardenraces moet worden opgemerkt dat ZEmiles tegelijk met uw weddenschappen worden toegekend en fungeren als een waardevolle valuta voor het verzilveren van gratis spellen. Wanneer u 200 ZEmiles verdient, ontvangt u een gratis speltegoed van € 1. Naarmate u uw inzet en spelactiviteit geleidelijk verhoogt, zullen er vanzelf meer ZEmiles worden verzameld, waardoor uw totale beloningen toenemen!

Spelersbeoordelingen ZEturf Nederland

Er zijn maar weinig mensen in Nederland die een review hebben achtergelaten over ZEturf. Dit wordt ook verklaard door het feit dat er in België geen website is en de site lange tijd buiten gebruik is geweest (telkens als het internet opkomt, beoordeelt de speler Eturf Nederland positief met vier sterren op vijf).

Helaas zijn er een aantal negatieve recensies over Eturf. Deze review hebben we hieronder voor je vertaald: het was de eerste versie van de review van Carlos (die zo schrijft):.

“Ze hebben mijn geld gestolen, ZEturf is oplichterij!”

Gregor Birk is ontevreden over de site. In zijn recensie van “Eturf” schrijft hij het volgende: Ook Gregor Birk is ontevreden over de site. In een recensie op de Engelse Eturf-website schrijft hij het volgende:

“Ik heb de welkomstbonus niet gekregen terwijl die was beloofd. Toen ik vroeg waarom ik het niet had ontvangen, vertelden ze me dat ik een ander account heb. Ik heb echter geen ander account. Ze wilden geen ruzie met me maken en gaven me gewoon niet de beloning. Gebruik deze site niet!”

Hoewel verschillende spelers uit Nederland opmerkingen hebben achtergelaten over ZEturf, zijn de resultaten tot nu toe niet erg positief. Het lijkt er dus op dat ZEturf nog veel werk te doen heeft om de ervaring te verbeteren. We willen er echter op wijzen dat spelers eerder geneigd zijn een recensie voor ZEturf achter te laten als ze het spel niet leuk vinden. Als je het spel leuk vindt, wordt het als “normaal” beschouwd en wordt ZEturf niet overwogen.

ZEturf betaalmethoden

Het brede aanbod aan betalingsmogelijkheden van ZEturf Nederland is vergelijkbaar met dat van andere toonaangevende aanbieders van online kansspelen. Klanten kunnen kiezen uit drie belangrijke betaalmethoden. Overweeg beschikbare betalingsoplossingen.

ETurf Ideal Laten we nu eens kijken of u iDEAL heeft. Dit is de meest populaire betaalmethode in Nederland en komt ook het meest voor: het kan met een bankoverschrijving van 15 euro tot 3000 roebel per keer.

We bieden veel betaalmethoden aan, behalve VISA en Mastercard. U moet daarbij wel binnen enige tijd nadat u het geld van ons heeft ontvangen een bankoverschrijving doen of via deze betaalmethode geld op uw rekening storten; belangrijker is dat je geen transactiekosten betaalt over de lening (bijvoorbeeld voor aankopen).

Betaalmethode Min. Storting Max. Storting Min. Opname Max. Opname Verwerkingstijd Transactiekosten
iDEAL €15 €3.000 Direct 0%
Visa €15 €3.000 Direct 0%
Mastercard €15 €3.000 Direct 0%
Bankoverschrijving €20 €3.000 2-5 werkdagen 0%

Eturf MasterCard-opnames kunnen enkele dagen duren vanwege de verwerkingstijd. We zien een minimumbedrag van 20 euro, en je kunt 3.000 roebel opnemen! Volgens de terminaloperator duurt het minimaal 3 dagen om slechts 5.000 roebel op te nemen bij aanvang van de werkzaamheden.

ZEturf klantenservice

Het eerste dat ze zullen doen, is u documenten sturen om hun vraag te verduidelijken. Dit zal helpen om uw vraag te verduidelijken en de nodige informatie te krijgen over hoeveel geld er nog op uw rekening staat na dit gesprek met hen per e-mail of hen de benodigde papieren te sturen (u kunt ze nu meteen sturen).

Op 070 33803765 ​​kun je bellen met een medewerker van de klantenservice in Nederland. Hij zal je uitleggen wat je bedoelt. ) Responsieve en zeer behulpzame ondersteuningsdienst!

ZEturf app / mobiele website

ZETurf heeft momenteel geen mobiele app, dus je kunt wedden via je mobiele telefoon. Bovendien ziet deze site eruit als een website met behulp van HTML5 en maakt hij automatisch verbinding met uw apparaat wanneer u bijvoorbeeld een telefoon of tablet gebruikt. Gelukkig is het gebaseerd op HTML 5, dus het past gemakkelijk op uw apparaat!

ZEturf NL produceert geen smartphones. In andere landen hebben ze geen mobiele app die gebruikt kan worden als mobiele website of online wedden met een mobiele link naar goksites! Bovendien hebben ze momenteel slechts drie soorten paardenweddenschappen: races en tenniswedstrijden; kranten schrijven over hetzelfde – alleen over sport.

Veelgestelde vragen

Waarom werd Runnerz omgedoopt tot ZEturf?

Runnerz, de naam die tegenwoordig ZEturf draagt, is in het verleden overgenomen door het Franse bedrijf ZEturf. Hierdoor verdween Runnerz van de Nederlandse markt en werd de volledige huisstijl en branding aangepast naar ZEturf.

De reden voor deze naamsverandering is dus de overname van Runnerz door het Franse moederbedrijf ZEturf. Om alles onder één herkenbare merknaam te houden, is besloten om ook het Nederlandse Runnerz om te dopen tot ZEturf. Zo zijn alle activiteiten van het bedrijf internationaal herkenbaar onder de naam ZEturf, vandaar dat Runnerz verdwenen is.

Wat zijn de alternatieven voor ZEturf?

In Nederland is er maar één alternatief voor ZEturf-weddenschappen op paarden: Bet365. Je kunt hier ook een weddenschap plaatsen.

Wat is de ethroff welkomstbonus?

Het bestaat uit een persoonlijk geldbedrag, cashback en een herlaadbeurt tot 30 euro. Schrijf je in voor het “Advanced” team!

Is ZEturf legaal en betrouwbaar?

Ja, ZEturf heeft toestemming gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit om legaal paardenraces uit te voeren. Daarom kunnen we ze markeren als een betrouwbare leverancier.

Heeft ZEturf een mobiele applicatie?

Nee, enturf heeft momenteel geen mobiele app. U kunt echter de gokwebsite op uw telefoon gebruiken via deze site en op elk moment weddenschappen plaatsen.

Kan ik één account gebruiken voor ZEturf en ZEbet?

Het is onmogelijk. Ik zou een apart account kunnen aanmaken voor etturf en Ebet, maar dit is om technische redenen niet haalbaar: met één account kun je wedden op sport als zodanig; maar niet aan de paardenzijde.

Moet ik kansspelbelasting betalen als ik inzet op ZEturf?

Nee, het is niet nodig. Aangezien ZEturf een vergunning heeft in Nederland, betalen zij kansspelbelasting voor je. Ze betalen kansspelbelasting over de totale winst die ze winnen. Dit betekent dat u niet meer verantwoordelijk bent voor het doen van aangifte kansspelbelasting.

Rating
( No ratings yet )