ZEbet Promotiecode

ZEBET Nederland (juni 2023) biedt u een welkomstbonus van 100% bij uw eerste storting tot een maximum van € 50, wat neerkomt op gratis stortingen en rente op uw eerste 30 weddenschappen van de kopende bank.

Als gevolg hiervan wordt er een extra bedrag van 50 euro bijgeschreven op uw account voor weddenschappen. Het is uiterst belangrijk om de algemene voorwaarden die zijn gekoppeld aan de activering van deze bonus aandachtig te lezen. Gelukkig hebben we hieronder voor uw gemak een uitgebreide lijst van deze termen gegeven.

ZEbet Bonus Bonuswaarde
Sport Welkomstbonus 100% de eerste storting tot €50

ZEbet promotiecode – bonusvoorwaarden

Met de ZEbet bonus code “ZEVIP” krijg je gratis weddenschappen ter waarde van je storting. De belangrijkste voorwaarden zijn:

 • Je moet minimaal 24 jaar of ouder zijn.
 • De bonus geldt alleen voor je eerste storting, ook als deze lager is dan €50.
 • Bij winsten ontvang je alleen de nettowinst (winst minus inzet).
 • De bonus is slechts één keer per persoon en huishouden beschikbaar.
 • Al eerder een ZEturf bonus ontvangen? Dan kom je niet in aanmerking.
 • De gratis weddenschappen zijn te gebruiken op alle sporten en odds.
 • Je mag de gratis weddenschappen verdelen over meerdere bets.
 • Er is een rondspeelvoorwaarde van 1x. Na het benutten van de bonus is winst direct uit te laten betalen.

Hoe claim je de bonus code?

Volg onderstaande stappen om de ZEbet bonus te claimen:

 1. Registreer via onze link en voer code “ZEVIP” in.
 2. Verifieer je account en identiteit.
 3. Doe je eerste storting van minimaal €15.
 4. Je bonus staat direct op je account en is te gebruiken.

Spannende bonussen en acties bij ZEbet (juni 2023)

Naast de aantrekkelijke welkomstbonus biedt ZEbet een aantal extra bonussen en promoties. Hoewel er op dit moment twee acties lopen, introduceert ZEbet regelmatig nieuwe online acties. Profiteer vandaag nog van alle voordelen!

games goldrun

ZEbet NBA Playoffs waar je 20% cashback krijgt op weddenschappen op NBA-wedstrijden met een minimale inzet van €5.

Z Ebet Arena waar u op de hoogte wordt gebracht van sterk verhoogde kansen en gratis weddenschappen. Deze promoties zijn te vinden op het tabblad Promoties van de website. Opgemerkt moet worden dat verantwoord gokken erg belangrijk is. Het spel moet leuk en plezierig blijven. Zodra je stress begint te krijgen of geldproblemen hebt, is het aan te raden om te stoppen met gokken!

ZEbet registratieproces met welkomstbonus

Ebet is geregistreerd onder een licentie verkregen op 16 februari 2022. Met deze licentie kan een legale bookmaker weddenschappen accepteren op sport en paardenraces – in het bijzonder kan het een weddenschap op races of paarden zijn!

Hoewel we hierboven al een deel van het registratieproces hebben behandeld, willen we je er toch in detail over vertellen. Vergeet niet de site te doorzoeken met behulp van onze link en gebruik de ZEbet-bonuscode *ZEVIP* in stap 6!

ZEbet registratiegids met promotiecode

Stap 1: Ga naar de ZEbet-website via onze link.

Stap 2: Klik op “Registreren” in de rechterbovenhoek, dan zal een nieuwe pagina openen.

Stap 3: Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om twee verificatiemethodes te kiezen:

 • Bij registratie via MiTrust maakt u binnen 10 minuten een account aan.
 • Uw gegevens worden geverifieerd aan de hand van uw bankrekening en daarna hoeft u alleen de ontbrekende informatie in te vullen en uw acceptatie van de handmatig ingevoerde gegevens te bevestigen (wat tot 2 dagen kan duren).

Stap 4: We gaan hier verder met de handmatige registratie – dit duurt ongeveer een uur.

 • Geslacht
 • Voor- en achternaam
 • E-mailadres
 • Geboortedatum
 • BSN
 • Geboorteplaats
 • Adresgegevens
 • Accountgegevens

Stap 5: Hier kunt u ook de ZEbet ZEVIP-promotiecode invoeren.

Stap 6: Nadat u de ZEbet-promotiecode hebt ingevoerd, moet u uw bankrekeningnummer invoeren. Het is belangrijk om het bankrekeningnummer op te geven dat op uw naam staat en waarop u ook geld gaat storten en opnemen.

Stap 7: Er wordt een e-mailadres naar uw account gestuurd. Hierin staat een link die je moet controleren. Dit bevestigt uw e-mailadres en verifieert uw account.

Stap 8: Om online games te spelen, moet je altijd je identiteit verifiëren. Maak hiervoor een foto van uw paspoort, rijbewijs of ander legitimatiebewijs. Als u zich vanaf uw mobiele telefoon registreert, kan dit heel eenvoudig. Anders moet u een foto maken van de voor- en achterkant en deze uploaden via een computer.

Stap 9: Grenzen stellen is een cruciale stap op weg naar verantwoord gokken. Verantwoord gokken vereist goed gedefinieerde limieten. Werken zonder deze beperkingen kan schadelijk zijn. Drie specifieke beperkingen vereisen uw aandacht en aandacht; specifiek

 • Maximale storting per dag, week of maand;
 • Maximale looptijd per dag, week of maand;
 • Het maximale bedrag op uw ZEbet-account.

Stap 10: Nadat u uw account heeft geverifieerd, is het tijd om geld te storten. Klik hiervoor op “Storten”.

Stap 11: Vervolgens moet u de bank selecteren waar u wilt storten. i DEAL wordt aanbevolen voor de eerste storting, omdat het de bankrekening opnieuw valideert.

Stap 12: Er is geen minimale storting bij ZEbet die u moet doen. U moet minimaal € 15 op uw account storten, aangezien dit de minimale storting is die u moet doen.

Na betaling zie je de bonus automatisch in je account. Als dit niet het geval is, schrijf ons dan via de klantenservice of neem contact op met de medewerkers van het bedrijf over dit probleem en vraag om een ​​afspraak om de status van de betaling te controleren!

ZEbet betaalmethoden

Betaalmethode Min. Storting Max. Storting Min. Opname Max. Opname Verwerkingstijd
iDEAL €15 €3.000 Direct
Visa €15 €3.000 Direct
Mastercard €15 €3.000 Direct
Bankoverschrijving €20 €3.000 2-5 werkdagen

ZEbet biedt voor uw gemak vele betalingsmethoden aan. Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact op met ZEbet-ondersteuning via verschillende kanalen, zoals een gedetailleerde FAQ-sectie, een contactformulier of rechtstreeks op +070 3380 365. Een andere handige manier om contact op te nemen is via Whatsapp.

Rating
( No ratings yet )