Is Bwin legaal in Nederland?

De gokwebsite is sinds 1 oktober 2021 niet beschikbaar vanwege nieuwe online kansspelwetgeving die op dat moment van kracht wordt. Daarom kunnen Nederlandse spelers tot die tijd alleen op de site spelen als de Nederlandse kansspelwet (wetten van die tijd) of van de Kansspelautoriteit komt – mogelijk in het tweede kwartaal van 2023.

Wanneer is Bwin terug in Nederland?

In het geval dat Bwin besluit om een ​​licentie aan te vragen na de aangewezen afkoelperiode, geven onze prognoses aan dat Bwin mogelijk opnieuw de Nederlandse markt zal betreden in het derde kwartaal van 2023. De verwerkingstijd voor goedkeuring van een kansspellicentietermijn is meestal ongeveer 6 maanden.

games

Als gevolg van de illegale activiteiten van Bwin kregen de Nederlanders een boete van 350.000 euro. Deze is bijvoorbeeld verkregen door de mogelijkheid te bieden om online te betalen met iDeal. Dit is een erg populaire betaalmethode voor spelers uit Nederland: ze kunnen worden gebruikt om betalingen te doen via internet en iStars (er zijn er in totaal meer dan 130). In Nederland is deze methode de meest voorkomende – het wordt gebruikt door 70% van de bevolking van het land.

Momenteel kunnen niet alle buitenlandse gokbedrijven hun projecten in Nederland uitvoeren. En degenen die onder hun jurisdictie in dergelijke spellen handelen, hebben niet het recht om Nederlandse spelers diensten te verlenen voor het spelen voor geld.

Waarom had Bwin een afkoelingsperiode?

kansspel autoriteit. Na zo’n inbreuk moet een aanbieder als Bwin in Nederland wachten. De koelperiode is 32 maanden. Pas dan kunnen ze een vergunning aanvragen, want de nieuwe wet gaat volgend jaar in. Hierdoor kunnen vanaf 1 april 2021 ook buitenlandse spelaanbieders in Nederland een vergunning aanvragen.

Bwin kon, net als veel andere Bwin, geen geld verdienen in Nederlandse casino’s. Dus terwijl ze wachten op het verkrijgen van een vergunning voor de Nederlandse kansspelmarkt: ze wachten op een lange zoektocht met de kansspelafdeling (beheerafdeling).

Waarom heeft Bwin op 1 april 2021 geen licentie gekregen?

Simpelweg omdat ze in een eerder stadium de regels hebben overtreden. In augustus 2019 kreeg Bwin een boete voor het aanvallen van Nederlandse spelers. Dit gebeurde onder meer door iDeal aan te bieden als favoriete betaalmethode voor velen in Nederland. Hierdoor werd duidelijk dat dit door Bwin alleen werd gedaan om meer Nederlandse spelers aan te trekken, wat niet mocht. Als gevolg hiervan kregen ze een enorme boete van de Kansspelautoriteit.

Het niet verkrijgen van een vergunning op 1 oktober 2021 weerhield hen er niet alleen van kansspelen in Nederland aan te bieden, maar zorgde ook voor een flinke achterstand. » Nieuws van de gokindustrie.

Welke gevolgen ondervinden voormalige Nederlandse spelers?

Nederlandse spelers die al enige tijd of zelfs daarvoor actief zijn in Bwin, hadden geen toegang tot hun account en konden er niets op vinden. Uitbetalingen van hun tegoeden aan Bwin zijn niet langer mogelijk. K SA ontkent elke verantwoordelijkheid jegens Nederlandse spelers voor het spelen via internet – ze speelden een illegaal spel met een spelserver.

roulette

Het is niets bijzonders en daarom kan Bwin op 1 april 2021 geen licentie aanvragen – dat is zeker. Feit is dat ze de regels van een minder vroege periode hebben overtreden en nu met uitgestrekte vingers in de rechtbank moeten zitten – het zal ze na de komende wetswijziging heel erg meevallen. Voorheen was de beoordelingsperiode twee jaar, maar later veranderde de Kansspelautoriteit deze in meer dan 32 maanden!

In augustus 2019 kreeg Bwin een boete voor het aanvallen van Nederlandse spelers. Dit gebeurde onder meer door iDeal als betaalmethode aan te bieden, dezelfde die ze gebruiken voor het rekenspel. Op basis van deze beslissing van de US Gambling Authority konden ze meer bezoekers uit Nederland naar de gokautomaten lokken – dit was slechts een voorwendsel voor het bedrijf om het eBay-betalingssysteem te gebruiken als een manier om hun goederen te verkopen.

Welke licentie gebruiken ze om in andere landen legaal te werken?

De vergunning om dergelijke operaties uit te voeren is afgegeven aan de regering van de Gibraltar Gambling Board. In dit document staat dat Bwin alle regels voor het verlenen van haar diensten naleeft en haar rechten niet wijzigt indien nodig.

Momenteel heeft Bwin het recht om zijn gokdiensten in veel Europese landen aan te bieden. Daarnaast staan ​​er landen met een zeer hoge mate van fraude op de lijst – de Amsterdamse en Berlijnse clubs kunnen tegelijkertijd op meerdere sites deelnemen (waaronder de Europeanen zouden er meer kunnen toevoegen).

Waarom is Bwin populair in andere landen?

Bwin is algemeen bekend en wordt gewaardeerd in verschillende landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, het VK, Denemarken, Italië, Spanje, Zweden, Griekenland en Kroatië. De populariteit van Bwin in deze landen kan worden toegeschreven aan hun uitgebreide sponsoractiviteiten.

Bwin heeft met succes samengewerkt met bekende voetbalclubs zoals Real Madrid en AC Milan door hun merk gedurende een lange periode prominent op teamshirts te laten zien. Deze wijdverspreide bekendheid heeft enorm bijgedragen aan de sterke aanwezigheid van het merk Bwin over de hele wereld.

top gambling sites

Momenteel blijft Bwin actief samenwerken met verschillende voetbalclubs en sponsort het Valencia, Borussia Dortmund en 1. FK Keulen. Bovendien strekt hun associatie zich uit tot de gerespecteerde Jupiler Pro League, de hoogste voetbaldivisie van België. Bovendien heeft het bedrijf onlangs zijn officiële sponsoring van zowel de Europa League als de Conference League versterkt, waarmee het zijn toewijding aan deze prestigieuze competities opnieuw bevestigt.

Maar voetbal is niet de enige richting. Bwin breidt zijn sponsoring uit naar de Euroleague, het grootste clubtoernooi in het Europese basketbal. Bovendien is de aanwezigheid van de Bwins opnieuw voelbaar in de World Series of Poker, samen met een verscheidenheid aan motorraces. Een intrigerend voorbeeld van het bereik van Bwins wordt geïllustreerd door Lady Gaga die een van haar muziekvideo’s filmt in een beroemd hotel waarvan bekend is dat het gelieerd is aan Bwin Pokersland.

Gefocust op sporten

Bwin heeft veel sporten om op te wedden. Het is niet alleen een speciale selectie spellen; er zijn enorm veel manieren om te wedden en dit maakt ze nog unieker onder alle concurrenten. Als je goed weet hoe je Bwen moet spelen, heb je veel redenen om hiervoor in te zetten!

Rating
( No ratings yet )